|

Treće međunarodno Bijenale grafike u Čačku 2018.

Čačak – Treće međunarodno Bijenale grafike u Čačku trajaće od 11. oktobra do 5. novembra, gde će biti izložena dela 184 autora od toga 165 strana. Organizatori projekta Bijenale grafike u Čačku prepoznali su potrebe lokalne publike za bogatijom ponudom kulturnih dešavanja, a vođeni činjenicom da je grafika u okviru postojeće umetničke ponude najmanje zastupljena, pokrenuli su projekat dugoročnog karaktera, koji će se baviti afirmacijom ove…

OPŠIRNIJE

BIJENALE GRAFIKE U ČAČKU OD 11. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA

Treće međunarodno Bijenale grafike u Čačku trajaće od 11. oktobra do 5. novembra, a biće izložena dela 184 autora iz zemlje i inostranstva.

OPŠIRNIJE

Međunarodno bijenale grafike u Čačku

ČAČAK — Platforma za promociju umetnosti multioriginala organizuje treće po redu Bijenale grafike u Čačku, koje 2018. nastavlja da funkcioniše u okviru proširenih aktivnosti. Ovogodišnje izdanje je okupilo 162 autora iz celog sveta sa preko 200 grafika izloženih u srednjem i gornjem holu Doma kulture, kao i u Međuopštinskom arhivu. Bijenale je svečano otvoreno sinoć dodelom nagrada grafičarima čiji su radovi izabrani kao najbolji.

OPŠIRNIJE

TREĆE MEĐUNARODNO BIJENALE GRAFIKE U DOMU KULTURE Re

Čačak – U Srednjem holu Doma kulture, sa početkom od 19 časova biće otvorena izložba Trećeg međunarodnog Bijenala grafike u organizaciji Platforme za promociju umetnosti multioriginala.

OPŠIRNIJE

BIJENALE GRAFIKE U ČAČKU OD 11. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA

ČAČAK – Treće međunarodno Bijenale grafike u Čačku trajaće od 11. oktobra do 5. novembra, a biće izložena dela 184 autora iz zemlje i inostranstva. Organizatori projekta Bijenale grafike u Čačku prepoznali su potrebe lokalne publike za bogatijom ponudom kulturnih dešavanja, a vođeni činjenicom da je grafika u okviru postojeće umetničke ponude najmanje zastupljena,

OPŠIRNIJE

TREĆE MEĐUNARODNO BIJENALE GRAFIKE

Platforma za promociju umetnosti multioriginala po treći put organizuje ovu likovnu manifestaciju.

Srednji hol, Dom kulture Čačak 11.10.2018. u 19:00h,

OPŠIRNIJE

MEDIJI

12 10 TREĆE MEĐUNARODNO BIJENALE GRAFIKE U ČAČKU

TV Galaksija 32 - Prilog: BIJENALE GRAFIKA 12 10 2018